Nieuws

Het jaarlijkse magazine van ATS Groep is zojuist van de drukpers gerold! Graag stellen we terug een greep uit onze projecten.
AI, IIoT, OEE, OPC-UA, MQTT … Wie zich wil verdiepen in Industrie 4.0 wordt met de nodige afkortingen om de oren geslagen. De twee belangrijkste? Die staan misschien …
Op vrijdag 9 februari vindt de Oost-Vlaamse regiofinale plaats van de First Lego League Challenge, georganiseerd door FluxLab in samenwerking met ATS.
We kijken uit naar 2024 en zijn benieuwd naar de vele nieuwe opportuniteiten die het nieuwe jaar te bieden heeft!
Ons duurzaamheidsbeleid werd voor de derde keer geëvalueerd door EcoVadis. We behaalden een zilveren medaille en staan in de top 17% van onze sector!
Op 13 & 14 december ontvangt ons dochterbedrijf VDC Roeselare jullie graag op hun stand tijdens de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk.
Op 8 en 9 november stellen we alle expertises van ATS Groep tentoon op de site van ATS Groep in Gent: rondleidingen, keynote sessies, … Ontdek de laatste …
Heel recent gingen we een partnership aan met Industrial Cobotics. Industrial Cobotics is officieel verdeler van Universal Robots.
Onze vestiging in de Gentse haven is als CO2-neutraal gebouw een echte topper. Als kers op de taart bouwt Luminus er een windturbine.
Op donderdag november organiseren we een infosessie omtrent veilige en performante OT / IT – omgevingen. Daarin kijken we naar wat de richtlijnen zeggen via het NIST Cybersecurity …
Voor de 14de keer werd in het laatste weekend van juni de ATS Run gelopen. In totaal werd €15.000 opgehaald voor het goede doel.
ATS wordt officieel partner van Danfoss Drives om samen de beste oplossingen aan te bieden op het vlak van variabele snelheidsregeling in diverse industriële processen.
Als technologiebedrijf begeleidt ATS klanten bij de digitale transformatie en Industrie 4.0. Een gesprek met VOKA Ondernemers.
Groot nieuws: ATS Groep telt meer dan 1.000 vaste medewerkers. We bedanken graag iedereen die hier elke dag opnieuw zijn steentje aan bijdraagt!
A.T.S. nv heeft een meerderheidsparticipatie genomen in BVBA De Mulder. De Mulder, gevestigd in Gavere, heeft ruim 65 jaar ervaring in een grote diversiteit aan elektrische installaties.
Onlangs hebben beide bedrijven een overeenkomst gesloten om sterk te gaan samenwerken in de ontwikkeling van de hydraulische markt in de Benelux.
A.T.S. nv is een certificaat rijker. We mogen ons vanaf nu Kowel-gecertificeerd noemen. Dit houdt in dat we een erkend Kowel service center zijn.
Op vrijdag 27 januari vindt de Oost-Vlaamse finale plaats van de First Lego League Challenge, georganiseerd door FluxLab in samenwerking met ATS.
ATS Groep steunt al enkele jaren SODAplus, een vzw die zich inzet om professionele attitudes aan te brengen bij de werknemers van de toekomst.
Ons duurzaamheidsbeleid werd voor de tweede keer geëvalueerd door EcoVadis. We behaalden een zilveren medaille en staan in de top 21% van onze sector!
Het jaarlijkse magazine van ATS Groep is zojuist van de drukpers gerold! Graag stellen we terug een greep uit onze projecten.
A.T.S. nv behaalde een SIVACON partner certificaat van Siemens. Hiermee erkent het bedrijf A.T.S. nv als een gecertificeerde en gekwalificeerde partner voor projecten.
ATS Groep zet volop in op de elektrificatie van zijn wagenpark. Op de vestiging in Merelbeke werden recent 2 dubbele DC-laders en 10 dubbele AC-laders geïnstalleerd. In aanwezigheid …
In het laatste weekend van juni ging opnieuw de ATS Run door en dit na een noodgedwongen pauze van 3 jaar. Deze 13e editie bracht iets meer dan …
De onderwerpen voor een masterproef of bachelorproef bij ATS voor het academiejaar 2022 – 2023 zijn gepubliceerd!
Het jaarlijkse magazine van ATS Groep is zojuist van de drukpers gerold! Graag stellen we terug een greep uit onze projecten.
Vanaf vrijdag 24 december 2021 tot en met maandag 3 januari 2022 zal het centrale magazijn in Merelbeke gesloten zijn omwille van stocktelling.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?