Onze roots

Het prille begin

De kiem van ATS Groep wordt reeds in 1975 gelegd, wanneer René Schepens zijn éénmanszaak I.R.S. opstart. I.R.S. staat voor “Industriële Realisaties Schepens” waarbij het reeds van bij het prille begin de bedoeling was om groot te worden in de industrie omwille van de uitdagende projecten.

Het hard en correct werken en het doorzettingsvermogen werden beloond: in 1984 werd A.T.S. nv opgericht. Bij de start telde A.T.S. nv 40 medewerkers.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Interne groei en acquisities

Om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen werd gericht gekeken in de richting van uitbreiding van activiteiten en expertises om zo een uniek aanspreekpunt te zijn voor de industrie. Een actieve overnamepolitiek in combinatie met de interne groei van A.T.S. nv leidde tot de multidisciplinaire bedrijvengroep “ATS Groep”. Kwaliteit en langetermijnrelaties met de klanten vormen de kern van het succes van ATS Groep.

2015 - a member of Luminus

In april 2015 neemt Luminus een meerderheidsparticipatie in ATS Groep en dit met het oog op het aanbieden van energiediensten aan hun B2B-klanten. Onder impuls van Luminus wordt een vierde activiteitenpijler ontwikkeld, zijnde HVAC en energieoplossingen. Op korte tijd groeit de groep met een aantal HVAC-installatiebedrijven en wordt binnen die pijler volop ingezet op oplossingen op vlak van energie-efficiëntie: smart buildings, batterijsystemen, relighting, PV-installaties, elektrische laadpunten, gebouwenbeheer, …

Previous slide
Next slide

2021 - René geeft de fakkel door

Eind 2020 geeft René zijn mandaat van CEO door aan Hendrik Aelbrecht en Chris Corijn. René Schepens neemt het voorzitterschap van de Raad van Bestuur van A.T.S. nv op zich.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?