SHEQ

Safety, Health, Environment & Quality

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en de zorg voor het milieu en kwaliteit zijn binnen ATS Groep reeds lang basiswaarden en zijn van essentieel belang voor het succes van onze onderneming. 

Het beleid inzake veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit is geen doel op zich, maar maakt integraal deel uit van het algemeen bedrijfsbeleid. 

Deze basiswaarden kregen, samen met onze andere waarden zoals respect, ondernemerschap, diversiteit en kwaliteit ook vorm in de beleidsverklaring van ATS Groep.

SHEQ
VCA** ATS Groep

Veiligheid en gezondheid

Dé uitdaging voor het preventiebeleid van ATS Groep zit in het beheersen van de grote diversiteit aan risico’s waaraan onze medewerkers worden blootgesteld. Een vat krijgen op die risico’s vereist niet alleen een goed werkend systeem, maar ook een doorgedreven opleiding en bovenal een nauwe samenwerking tussen alle belanghebbenden. Iedereen draagt dus zijn steentje bij aan het voorkomen van ongevallen.

Dankzij ons VCA veiligheidsmanagementsysteem hebben we een stevige basis op op verder te bouwen om het welzijn van onze medewerkers te borgen. Door dagelijks te investeren op alle niveaus van de organisatie onderhoudt ATS Groep een bedrijfscultuur waar het bewust omgaan met veiligheid steeds weer voorop komt te staan.

Kwaliteit

Binnen onze organisatie is een constante kwaliteitszorg aanwezig bij de uitvoering van onze projecten. A.T.S. nv is dan ook ISO 9001 gecertificeerd.

Alle projectprocessen worden op een generieke wijze beheerst. Zo kunnen projecten op een efficiënte en doeltreffende wijze uitgevoerd worden en voldoen aan alle klanteneisen.

ATS Energieoplossingen

Milieu

ATS Groep investeert in energie-efficiënte en hoogtechnologische oplossingen om op die manier bij te dragen aan een gezondere leefomgeving.

De grote verscheidenheid aan kennis en mogelijkheden binnen onze groep maken dat onze nieuwe en gerenoveerde gebouwen steeds uitgerust zijn met de laatste snufjes op energietechnologisch vlak.

Het neusje van de zalm: onze site op de Langerbruggekaai, waar we volop onze visie op “Smart Buildings” implementeerden: met o.a. nuttige toepassingen van zonne-energie en BESS (Battery Energy Storage System).

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?