Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

ATS Groep is zeer betrokken bij de samenleving waarin mensen leven en werken. Bij het dagelijks bedrijfsbeleid wordt in hoge mate rekening gehouden met sociaal engagement, veiligheid, gezondheid en milieu. In de praktijk vertaalt dit engagement voor MVO zich in heel concrete acties:

Duurzaam ondernemen ATS Groep

Samenwerking met scholen

Alle technische specialisaties binnen ATS Groep hebben een sterke nood aan technische profielen. Om in te spelen op die behoefte, werkt ATS Groep nauw samen met onderwijsinstellingen. Vanaf het basisonderwijs tot en met het hoger onderwijs en de universiteit, zelfs volwassenonderwijs, pogen we actief mee te werken met scholen en zo verschillende initiatieven te ondersteunen. Dit steeds met dezelfde doelstelling: “de liefde voor het vak” bijbrengen en het verhogen van een kwalitatieve instroom van medewerkers.

ATS Run

ATS Run

Jaarlijks organiseert ATS Groep i.s.m. de Gemeente Merelbeke, de Politiezone Regio Rhode & Schelde en Atletiekvereniging Merelbeke de ATS Run. Deze run is in de eerste plaats een recreatieve estafettemarathon (EKIDEN) gelopen door 6 lopers die samen de marathonafstand van 42,195 km afleggen. De lopers lopen respectievelijk 5km, 10km, 5km, 10km, 5km en de laatste loper vervolledigt de afstand met 7,195km. De ATS Run is dan ook de gelegenheid bij uitstek om samen met één of meerdere teams deze sportieve uitdaging aan te gaan!

Naast de ekiden worden ook een KIDS Run (4x625m-estafette per 4 kids) en individuele run van 5 km en 10 km georganiseerd voor personen die niet aan een volledig team geraken.

De integrale opbrengst van de ATS-Run gaat steeds naar regionale goede doelen. 

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?