Inschrijven nieuwsbrief

ATS Groep nieuwsbrief & events

Bij ATS nv gaan we zeer bewust en zorgzaam om met de bescherming van uw persoonlijke data. Daar heeft u een goed gevoel bij en wij ook. In de context van GDPR willen we u daarom even aanspreken op dit thema, want als gebruiker van onze producten en diensten houden we u graag op de hoogte van de ATS-nieuwigheden, technologische ontwikkelingen en events van ATS Groep (ATS nv en haar dochterbedrijven)! Wil u op de hoogte blijven van deze nieuwigheden, schrijf u dan hieronder in. Vervolgens krijgt u nog een mailtje waar u dient te bevestigen.

Wil u meer weten over wat wij met uw gegevens doen, en welke controle u daarover hebt? Dat kan! We hebben die info namelijk heel eenvoudig raadpleegbaar gemaakt in een eenvoudig leesbare privacy policy

ATS nv wil u graag bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt, en we hopen dat we u in de toekomst snel weer van dienst kunnen zijn!

Inschrijven nieuwsbrief

Marketing

ATS Groep hecht veel belang aan uw privacy en de manier waarop uw gegevens gebruikt worden. ATS Groep zal uw contactgegevens enkel gebruiken om u op de hoogte te houden van actuele thema’s en events georganiseerd door ATS Groep (A.T.S. nv en haar dochterbedrijven).