Expertise van ATS Groep in 3D

Al van bij de start heeft ATS Groep er bewust voor gekozen om zich in de breedte te profileren en om zo een uniek technologisch aanspreekpunt te zijn voor tal van industriële klanten. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat ATS ook in de tertiaire sector een vaste waarde geworden is. Door de jaren heen werden de expertises steeds uitgebreid en werd de groep steeds groter. En die diversiteit aan technische diensten zorgt er ook voor dat we in de vele industrieën thuis zijn.

Op vandaag profileren we ons in de industrie en gebouwen in 4 pijlers:

  • Elektro & automatisering
  • Mechatronica
  • HVAC & energieoplossingen
  • Distributie van elektrische componenten

Bij de meest recente pijler HVAC- en energieoplossingen focussen we enerzijds op duurzame HVAC-oplossingen en anderzijds op energieoptimalisatie (Smart Building Solutions, batterijsystemen, PV-installaties, elektrische laadpunten, gebouwenbeheer en energiemanagement) bij onze klanten. Zo blijven we trouw aan onze visie om ons in de breedte te profileren en een uniek aanspreekpunt te blijven. Op korte tijd zijn een aantal HVAC-installatiebedrijven onderdeel geworden van ATS Groep.

We blijven ook investeren in het aantrekken van nieuwe bedrijven in de groep. Enerzijds om onze expertise te vergroten en anderzijds om werkzekerheid te bewerkstelligen. De stabiliteit van de grote groep gecombineerd met de flexibiliteit van een KMO vormt het uitgangspunt en dit steeds met de visie om de klant innovatieve oplossingen met een duidelijke meerwaarde te bieden op basis van een langetermijnpartnership en co-creatie.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?