ATS Brussels wint award Atlas Copco

ATS Supplier Award Winner Atlas Copco

ATS Brussels, gevestigd in Ternat en dochterbedrijf van de multidisciplinaire technologiegroep ATS Groep met hoofdzetel in Merelbeke, viel in de prijzen tijdens de Supplier Awards 2020 van Atlas Copco Airpower. Deze prijsuitreiking, georganiseerd door Atlas Copco, erkent de belangrijkste leveranciers in de supply chain van hun Business Divisions. In lijn met hun bedrijfsstrategie waarderen ze zo hun leveranciers wereldwijd die uitzonderlijke prestaties geleverd hebben binnen een specifieke toeleveringssector.

ATS Brussels werd tijdens de virtuele prijsuitreiking tot winnaar uitgeroepen in de categorie “Operational Excellence”. ATS Brussels werd verkozen door haar leidersfunctie met betrekking tot het KANBAN-systeem waarbij een verregaande implementatie gerealiseerd wordt met de aankoopsystemen van Atlas Copco en waarbij de controle over alle inbound- en outbound onderdelen voor de productie van de elektrische schakelkasten gedeeld wordt op het Atlas Copco-netwerk. Deze manier van werken creëert een beter overzicht voor Atlas Copco en een sterkere verbondenheid tussen ATS Brussels en de productielijnen van Atlas Copco.

Wim Sonck, CEO ATS Brussels nv verduidelijkt:

“Deze prijs vormt een erkenning voor de vele jaren van hard werk, zowel van onze mensen op de werkvloer als onze mensen in engineering en administratie. Het up en running krijgen van dit KANBAN-systeem is met glans geslaagd door een intense samenwerking tussen ATS Brussels en verschillende afdelingen van ons moederbedrijf A.T.S. nv. Ons motto “samen maken we het verschil” is hiermee meer dan eens bewezen.”

ATS Brussels produceert elektrische schakelkasten met een seriematig karakter: seriebouw van schakel- en controlepanelen voor procesinstallaties, vermogendistributie of een combinatie van beide disciplines. Daarnaast is ATS Brussels ook een groothandel elektrisch materiaal met focus op de industrie.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?