Zilveren medaille op EcoVadis

Begin november van dit jaar heeft A.T.S. nv voor de 3e keer een vragenlijst op het EcoVadis-platform vervolledigd en doorgestuurd. Via onze antwoorden en de ingeladen documenten evalueerde EcoVadis ons duurzaamheidsbeleid, net als dat meer dan 100.000 andere bedrijven. Dat leverde ons een score van 59/100 welke EcoVadis beloont met een zilveren medaille!

Om deze score wat meer te kaderen; het gemiddelde van de door EcoVadis geëvalueerde bedrijven, in 175 landen en 200 sectoren, ligt rond de 50/100. Binnen onze activiteitensector (elektrische installatie, loodgieterswerk en overige bouwinstallatie) haalt meer dan de helft van de bedrijven een score van minder dan 45/100. Met onze score bevinden we ons in het 73ste percentiel van alle beoordeelde bedrijven. Binnen onze sector bevinden we ons in de top 17%.


Wat is EcoVadis?

EcoVadis is een platform voor de evaluatie van de niet-financiële prestaties van bedrijven. Om deze evaluatie uit te voeren, vraagt EcoVadis bedrijven om een online vragenlijst in te vullen die vervolgens wordt geanalyseerd. Bij elke verklaring is een openbaar bewijs vereist. De vragenlijst en de weging van de thema’s wordt opgesteld op basis van de activiteitensector, het land, de grootte van het bedrijf en de eerdere scores. De moeilijkheidsgraad van de gestelde vragen verandert elk jaar, waardoor de verschillende betrokken stafdiensten de balans kunnen opmaken van de jaarlijkse verwezenlijkingen, zodat continue verbetering wordt gestimuleerd.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?