ATS Run 2022: 3 x € 5.000

In het laatste weekend van juni ging opnieuw de ATS Run door en dit na een noodgedwongen pauze van 3 jaar. Deze 13e editie bracht iets meer dan 600 lopers op de been.

De ATS Run, georganiseerd door ATS Groep i.s.m. de Gemeente Merelbeke, Politiezone Rhode & Schelde, World Runners en Stax, is in de eerste plaats een recreatieve estafettemarathon (EKIDEN) gelopen door 6 lopers die samen de marathonafstand van 42,195 km afleggen. De eerste loper loopt 5 km, de tweede loper 10 km, de derde loper 5 km, de vierde loper 10 km, de 5e loper 5 km en de laatste loper vervolledigt de marathonafstand met 7,195 km. Voorafgaand aan de Ekiden staan de kinderen tot 12 jaar aan de start voor de Kids Run. In de late namiddag volgt dan nog een individuele run.

Heel wat lopers zakten naar Merelbeke af om te lopen voor het goede doel. Dit jaar ging de opbrengst integraal naar 3 goede doelen:

  • De Scharnier, nierpatiëntenvereniging van AZ Maria Middelares.
  • Studio Nona (onderdeel van Kinderkankerfonds). Zij organiseren dagactiviteiten voor terminaal zieke kindjes.
  • De Triangel, een dienstverleningscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking.

De opbrengst gerealiseerd door onze talrijke sponsors en deelnemers werd door ATS Groep verdubbeld! Zo konden we na afloop drie maal € 5.000 schenken.

Bedankt aan alle lopers, sponsors, vrijwilligers en organisatoren!

Meer info:

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?