Verlichting

Industriële, functionele en architecturale lichtprojecten

ATS Groep realiseert diverse lichtprojecten voor professionele toepassingen, zowel voor industriële ondernemingen als dienstverlenende bedrijven (indoor en outdoor). Wij staan in voor lichtontwerp, lichtstudie, levering, installatie en projectopvolging. 

Lichttechnische problemen zien wij als uitdagingen, waar wij steeds weer vakkundige oplossingen voor vinden. In nauwe samenwerking met een select aantal fabrikanten en invoerders geven wij u ondersteuning en advies met het oog op de optimale verwezenlijking van uw noden. Talrijke referenties zijn beschibaar in:

Energie-efficiëntie voorop!

Een lichtstudie levert steeds een voorstel op tot energiebesparing met behoud of zelfs verbetering van het lichtcomfort.

Gekwalificeerde medewerkers bestuderen alle opties en houden daarbij zowel de gebruiks- en onderhoudskosten als het rendement op de investering nauwlettend in het oog.

Dit stelt u in staat nieuwe types armaturen, lampvervangingen of functionele lichtsturingen op basis van DMX, DALI of KNX te evalueren.

De studie geeft u dus inzicht in de mogelijke jaarlijkse besparing en dus ook in de terugverdientijd van de investering.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?