Industriële vacuümtechniek

Industriële vacuüm- en lekzoektechniek

Met meer dan 30 jaar ervaring in industriële vacuümtechniek, kunnen wij u bijstaan bij tal van totaalprojecten op vlak van vacuüm- en lekzoektechniek. We werken samen met verschillende leveranciers, waardoor we steeds een merkonafhankelijke oplossing voorstellen. 

ATS Industriële Vacuümtechniek
ATS Vacuümunits systeembouw

Vacuüm units - Systeembouw

ATS heeft een jarenlange expertise in de bouw van vacuüm units voor heel uiteenlopende sectoren: farmaceutische industrie, ziekenhuizen, voedingsindustrie, …

Na een grondige analyse van uw vraag doen onze vacuüm specialisten u een fabrikant-onafhankelijk voorstel.

Daarbij selecteren wij de meest geschikte technologie bij het voorstellen van een totaaloplossing. De volledige engineering en samenbouw vinden plaats in onze eigen werkplaatsen.

Lekzoektechniek

Daarenboven bezitten wij een volwaardige afdeling die zich toelegt op lekzoektechniek. Met een tracergas als helium of formiergas (95%N2 en 5%H2) voeren wij lektesten uit zoals vereist in een ISO kwaliteitssysteem.

In een productieomgeving voeren wij deze testen uit op freon-gevulde systemen en bieden wij oplossingen voor het vullen en/of recupereren van deze tracergassen of freons.

Met geavanceerde apparatuur sporen de specialisten van ons serviceteam ook lekken op in uw installaties.

Voor lekzoektechniek werken wij met het A-merk Inficon.

Inficon lekzoektechniek ATS

Verkoop pompen

Je kan bij ons aankloppen voor vele soorten vacuümpompen van verschillende merken. We zijn met de afdeling vacuümtechniek actief in het drukgebied vanaf atmosfeer tot 10 – 3 mbar Abs.

Onze partners

Interesse in vacuümtechniek?

Contacteer ons voor meer informatie.

Leybold Pompen

ATS Groep is een bevoorrechte partner voor het verdelen en onderhouden van Leybold vacuümpompen. Leybold heeft een sterke focus op de voedings- en verpakkingsindustrie en is bovendien reeds meer dan 170 jaar op de markt.

Sogevac Leybold ATS

Sogevac SV-reeks

Novadry ATS Leybold

Novadry

Dryvac Leybold ATS

Dryvac

Screwline Leybold ATS

Screwline

Clawvac Leybold ATS

Clawvac

Vacube Leybold ATS

Vacube

Diffusiepompen

ATS doet ook service en onderhoud op diffusiepompen. Deze pompen worden vooral gebruikt in de coating wereld en voor automotive toepassingen. Hiervoor werken we samen met HSR. Ook voor onderdelen van deze pompen kan u bij ons terecht! 

ATS diffusiepompen HSR

Service & Onderhoud

Ook voor onderhoud, service en herstellingen kan u bij ons terecht. Wij beschikken over een ruime voorraad wisselstrukken, exchange- en huurmateriaal ter vervanging van pompen ter revisie. Neem zeker contact op met ons en we bekijken hoe we een voorstel op maat kunnen uitwerken.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?