Industriële vacuümtechniek

Industriële vacuüm- en lekzoektechniek

Met meer dan 30 jaar ervaring in industriële vacuümtechniek, kunnen wij u bijstaan bij tal van totaalprojecten op vlak van vacuüm- en lekzoektechniek. We werken samen met verschillende leveranciers, waardoor we steeds een merkonafhankelijke oplossing voorstellen. 

ATS Industriële Vacuümtechniek
ATS Vacuümunits systeembouw

Vacuüm units - Systeembouw

ATS heeft een jarenlange expertise in de bouw van vacuüm units voor heel uiteenlopende sectoren: farmaceutische industrie, ziekenhuizen, voedingsindustrie, …

Na een grondige analyse van uw vraag doen onze vacuüm specialisten u een fabrikant-onafhankelijk voorstel.

Daarbij selecteren wij de meest geschikte technologie bij het voorstellen van een totaaloplossing. De volledige engineering en samenbouw vinden plaats in onze eigen werkplaatsen.

Lekzoektechniek

Daarenboven bezitten wij een volwaardige afdeling die zich toelegt op lekzoektechniek. Met een tracergas als helium of formiergas (95%N2 en 5%H2) voeren wij lektesten uit zoals vereist in een ISO kwaliteitssysteem.

In een productieomgeving voeren wij deze testen uit op freon-gevulde systemen en bieden wij oplossingen voor het vullen en/of recupereren van deze tracergassen of freons.

Met geavanceerde apparatuur sporen de specialisten van ons serviceteam ook lekken op in uw installaties.

Voor lekzoektechniek werken wij met het A-merk Inficon.

Inficon lekzoektechniek ATS
ATS JW Froehlich lektest

JW Froehlich

A.T.S. nv treedt op als exclusieve verdeler voor JW Froehlich lektestapparatuur in de Benelux. A.T.S. nv vormt hierbij een aanspreekpunt voor verkoop, integratie in productielijnen, opstart en inbedrijfsstelling, kalibratie en service.

Het Duitse JW Froehlich combineert de nieuwste technologieën met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van lektests voor allerhande industrieën. De lektestpanelen van de series 100-500 en lektestkalibratoren vormen dan ook een reeks van flexibele en veelzijdige apparaten die op de behoeften van diverse sectoren zijn afgestemd.

Dit partnership betekent een complementaire aanvulling voor het gamma lekzoektechniek. 

Verkoop pompen

Je kan bij ons aankloppen voor vele soorten vacuümpompen van verschillende merken. We zijn met de afdeling vacuümtechniek actief in het drukgebied vanaf atmosfeer tot 10 – 3 mbar Abs.

Onze partners

Interesse in vacuümtechniek?

Contacteer ons voor meer informatie.

Leybold Pompen

ATS Groep is een bevoorrechte partner voor het verdelen en onderhouden van Leybold vacuümpompen. Leybold heeft een sterke focus op de voedings- en verpakkingsindustrie en is bovendien reeds meer dan 170 jaar op de markt.

Sogevac Leybold ATS

Sogevac SV-reeks

Novadry ATS Leybold

Novadry

Dryvac Leybold ATS

Dryvac

Screwline Leybold ATS

Screwline

Clawvac Leybold ATS

Clawvac

Vacube Leybold ATS

Vacube

Diffusiepompen

ATS doet ook service en onderhoud op diffusiepompen. Deze pompen worden vooral gebruikt in de coating wereld en voor automotive toepassingen. Hiervoor werken we samen met HSR. Ook voor onderdelen van deze pompen kan u bij ons terecht! 

ATS diffusiepompen HSR

Service & Onderhoud

Ook voor onderhoud, service en herstellingen kan u bij ons terecht. Wij beschikken over een ruime voorraad wisselstrukken, exchange- en huurmateriaal ter vervanging van pompen ter revisie. Neem zeker contact op met ons en we bekijken hoe we een voorstel op maat kunnen uitwerken.

Kowel

A.T.S. nv is in het bezit van een Kowel-certificaat. We zijn hierdoor een erkend service center voor herstellingen en onderhoud van het volledige gamma vacuümpompen, de KDP-serie en de KDPH-serie van Kowel.

We gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor herstellingen en herzieningen. Bovendien wordt alles uitgevoerd volgens voorschriften van Kowel (onderhoudshandleidingen, product data sheets, VCN documenten, …).

 

Kowel logo

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?