Robotica

Ervaren robotintegrator

ATS heeft een ruimte expertise opgebouwd in de integratie van robots in uw automatiseringsprojecten en dit in tal van sectoren. Niet alleen de programmatie van de robot, maar ook de engineering van de robotgrijper op maat van de toepassing en de noden van de klant.

De opgebouwde expertise op vlak van  robotintegratie concentreert zich op volgende merken:

Dessinateur/ingénieur junior
ATS Groep Marganne

Totaalintegratie

Na een grondige analyse, ontwikkelen onze technici robotoplossingen die een optimaal rendement garanderen en uitmunten door duidelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zij leveren steeds vakwerk, van engineering via installatie tot dienst na verkoop en hebben vele jaren ervaring met het integreren van robotapplicaties op het gebied van lijmen, verpakken, palletiseren, material handling, etc.

Niet alleen de robot, maar ook alle interne transportsystemen die erbij horen integreren we mee in het project. Eén aanspreekpunt die het volledige project in goede banen leidt, zorgt voor het ontzorgen van de klant van A tot Z.

Integratie van cobots

ATS heeft een partnership met Industrial Cobotics voor de verdeling van cobots van Universal Robots. De expertise van zowel ATS Groep als Industrial Cobotics zorgt ervoor dat we de geschikte partner zijn voor zowel grote als kleine cobotprojecten.

Industrial Cobotics
Cobot Universal Robots

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?