Onze aanpak

Uitdenken van concepten

Heel vaak krijgen we van de industrie de vraag om machines en prototypes te ontwerpen die niet courant op de markt te vinden zijn. Onze kennis van machines en techniek stelt ons in staat de klant een gepaste oplossing te bieden. 

Door onze kennis van technologie als een innovatieve puzzel samen te leggen met het proces en product van de klant komen we tot ingenieuze oplossingen

We zijn op dit vlak actief in heel diverse sectoren en hierdoor ontstaat er heel vaak een kruisbestuiving. Oplossingen die zich in een domein al bewezen hebben, kunnen ook elders een uitkomst bieden.

Opbouw en testing in-house

ATS bouwt de mechanische constructies volledig op in de werkplaats in Gent. Dit samen met de bekabeling, bordenbouw, automatisering, … Hierdoor kan de volledige installatie getest worden vooraleer de definitieve opbouw in het productieproces van de klant geïmplementeerd wordt.

Op die manier wordt de ombouwtijd tot een minimum beperkt en wordt de impact op het productieproces zo laag mogelijk.

ATS Groep Machinebouw op maat Material Handling

Totaalprojecten

Onze ontwerpers verzorgen de engineering integraal en tot in de details en gebruiken daarbij de recentste en krachtigste versie van Solid Works, ons geprefereerde 3D-pakket.

Welke uitdaging u ons ook voorlegt, wij kiezen steeds voor een efficiënte mechanische oplossing, van studie tot realisatie. Onze ingenieurs en technici zijn thuis in de productie- en automatiseringswereld. Zij vormen een team dat op ieder niveau en in alle aspecten een snelle en efficiënte aanpak van uw projecten garandeert.

Na oplevering staan wij ook in voor de dienst-na-verkoop. 

Interesse in machinebouw op maat?

Previous
Next

Relevante projecten

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?