HVAC-gebouwautomatisering

HVAC-systeemintegrator

Als HVAC-systeemintegrator heeft ATS Groep de expertise in huis om uw gebouw slim te maken: integratie van alle technieken in een gebouwbeheersysteem en die met elkaar laten communiceren, gecombineerd met logging en monitoring; hiervoor kan u bij ons terecht.

Bij de integratie van een HVAC-systeem houden we rekening met de eisen van de klant, de specifieke situatie, de toepassing, … Om die reden heeft ATS Smart Building Solutions ervaring met de integratie van verschillende systemen.

Ontdek meer over alle mogelijkheden op vlak van HVAC-gebouwenautomatisering en Smart Buildings op onze website.

ATS Studie en ontwerp HVAC-regeling

Volledige studie en ontwerp HVAC-regeling

Vanuit onze expertise in gebouwenautomatisering kunnen wij zowel installateurs, studiebureau’s als eindklanten ondersteuning bieden in alle fases van het bouwproces; startende van de studie- en ontwerpfase tot de uitvoering- en uitbatingsfase. Dit zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties.

Integratie op maat

Bij projecten, of het nu over nieuwbouw- of over renovatieprojecten gaat, wij maken uw gebouwen SMART.

Een van de belangrijkste technieken die wij hiervoor toepassen zijn de koppelingen en integraties van de verschillende systemen en technieken die in het project zijn opgesteld.

Om een optimale integratie te bereiken kan ATS zich beroepen op een jarenlange en uitgebreide ervaring als systeemintegrator.

Wil u een HVAC-regeling op maat? Een slim gebouw?

Onze partners

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?