Branddetectie

Branddetectiesystemen Autronica

ATS Groep is gespecialiseerd in de studie, installatie en onderhoud van branddetectiesystemen met het oog op maximale bedrijfszekerheid.

Hiervoor werken wij met Autronica, een Noorse leverancier van brandveiligheidssystemen en pionier op gebied van adresseerbare branddetectie.

Wij bieden u een branddetectiesysteem afgestemd op uw bedrijf met een optimale brandveiligheid en een minimale onderhoudskost.

ATS Autroprime

Autroprime

Autroprime combineert eenvoud, kwaliteit en functionaliteit in één geïntegreerd systeem voor kleine en middelgrote installaties.

Omdat de centrale geleverd wordt in een vooraf geconfigureerde staat, is Autroprime kosteneffectief en na enkele minuten volledig functioneel. De centrale is zo ingesteld dat het de luseenheden aangesloten op de detectielus en de beschikbaarheid van routingsapparatuur automatisch herkent. Locatiespecifieke configuratie kan eenvoudig worden uitgevoerd.

Autroprime is ons eenvoudig, betrouwbaar en flexibel branddetectiesysteem en biedt een hightech, goedkoop alternatief voor branddetectie in toepassingen zoals kinderdagverblijven, musea, kleine hotels, kantoorgebouwen, enzovoort.

Het systeem is goedgekeurd volgens internationale normen, die de efficiëntie en betrouwbare detectie biedt die onze klanten gewoon zijn.

ATS Autrosafe

Autrosafe

AutroSafe is een high-end branddetectiesysteem voor zowel grote als complexe installaties. Sinds de lancering in 1999 heeft het zijn unieke stabiliteit en betrouwbaarheid bewezen in meer dan 15.000 installaties wereldwijd, van hotels tot cruiseschepen tot boorplatforms

Betrouwbare communicatie is van het grootste belang voor de veiligheid. Daarom werkt AutroSafe op AutroNet: een innovatieve, Ethernet-gebaseerde netwerkoplossing die de communicatie tussen panelen beschermt. AutroNet zorgt voor een redundant en snel netwerk dat het bereik van het AutroSafe-systeem nog verder uitbreidt. Het systeem kan worden opgesteld in een ster- of ringnetwerk. 

Het systeem is flexibel door de grote capaciteit en aangezien alle soorten luseenheden kunnen worden aangesloten op dezelfde detectielus. 

Referenties

Vele referenties zijn beschikbaar in de industrie, magazijnen, distributiecentra, zorgsector, onderwijs, …

Relevante projecten

Dochterbedrijf gespecialiseerd in branddetectie

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?