Industriële koeltechniek

Industriële koeling - chillers

ATS Groep ontwerpt, bouwt en beheert industriële koelinstallaties op maat. Zowel voor kleine en eenvoudige als grote en complexe installaties kunt u rekenen op onze gespecialiseerde dienstverlening. Zij omvat alles van engineering via montage tot dienst na verkoop. Wij garanderen een totaaloplossing van A tot Z voor:

ATS Skid piping koeling elektro

Maatwerk

Als koeltechnisch gecertificeerde onderneming bouwen we alle toepassingen op maat in onze werkplaats. Zo bouwen we ook skids voor onze klanten waar andere specialisaties in de groep zoals o.a. piping en elektro samen komen.

Logboekportaal

Voor onze klanten centraliseren en digitaliseren we alle informatie rond koelinstallaties in een logboek voor onze klanten. 

Klik hieronder om uw logboek te consulteren.

VCA** ATS Groep

Koeltechnisch en VCA** gecertificeerd

Wij zijn er voor u als koeltechnisch gecertificeerde en VCA gekeurde onderneming!

Onderhoudscontracten

Na de installatie schakelen we over naar een volgende fase: die van een flexibele service en onderhoud. Onze installaties zijn duurzaam maar een regelmatige check-up van de installatie blijft belangrijk.  

Zo bieden we jaarlijks onderhoudlekdetectie, snelle herstellingen, een 24u-service, en een antwoord op al je vragen. Een team van gespecialiseerde koeltechniekers staan 24u/24u ter beschikking voor preventief en curatief onderhoud.

Interesse in industriële koeling of airconditioningsinstallaties?

Previous
Next

De expert in koeltechniek

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?