Industriële koeltechniek

Industriële koeling - chillers

Bij ATS Groep kan u terecht voor industriële koeling projecten.
In functie van uw eisen op het vlak van energieverbruik, duurzaamheid, geluid en budget kiezen we steeds de beste oplossing: een installatie op maat (losse componenten) of standaard chiller. Deze werken we op basis van onze expertise verder uit: detailontwerp met PID-regeling, leidingverloop, montage en indienstname. Onze dienst na verkoop staat in voor onderhoud en herstellingen. Zo garanderen we een totaaloplossing van A tot Z voor:

ATS Skid piping koeling elektro

Maatwerk

Als koeltechnisch gecertificeerde onderneming ontwerpen en bouwen we toepassingen op maat in onze werkplaats. Zo bouwen we bijvoorbeeld skids voor onze klanten waarbij andere specialisaties van de ATS Groep zoals o.a. piping en elektro geïntegreerd worden. 

Op de foto staat een realisatie van een pompenskid om koelwater te verpompen tussen enerzijds de chiller en anderzijds de productielijn.

Service

Na de installatie schakelen we over naar een volgende fase: die van een flexibele service en onderhoud. Onze installaties zijn duurzaam maar een regelmatige check-up van de installatie blijft belangrijk.  

Met een onderhoudscontract op maat voeren onze onderhoudstechniekers het preventief onderhoud uit op uw installaties. Ook nemen wij alle wettelijke verplichtingen (lekteksten) voor onze rekening. De nodige attesten zijn steeds online opvraagbaar via ons klantenportaal.

Een team van gespecialiseerde service-koeltechniekers staat 24u/24u ter beschikking voor herstellingen bij klanten met een onderhoudscontract.

Logboekportaal

Voor onze klanten centraliseren en digitaliseren we alle informatie rond koelinstallaties in een logboek voor onze klanten. 

Klik hieronder om uw logboek te consulteren.

VCA** ATS Groep

Koeltechnisch en VCA** gecertificeerd

Wij zijn er voor u als koeltechnisch gecertificeerde en VCA gekeurde onderneming!

Interesse in industriële koeling of airconditioningsinstallaties?

Previous
Next

De expert in koeltechniek

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?