Industriële koeltechniek

Industriële koeling - chillers

Bij ATS Groep kan u terecht voor industriële koeling projecten.
In functie van uw eisen op het vlak van energieverbruik, duurzaamheid, geluid en budget kiezen we steeds de beste oplossing: een installatie op maat (losse componenten) of standaard chiller. Deze werken we op basis van onze expertise verder uit: detailontwerp met PID-regeling, leidingverloop, montage en indienstname. Onze dienst na verkoop staat in voor onderhoud en herstellingen. Zo garanderen we een totaaloplossing van A tot Z voor:

Previous slide
Next slide
ATS Technics Hamme maatwerk

Maatwerk

Als koeltechnisch gecertificeerde onderneming ontwerpen en bouwen we toepassingen op maat in onze werkplaats. Zo bouwen we bijvoorbeeld skids voor onze klanten waarbij andere specialisaties van de ATS Groep zoals o.a. piping en elektro geïntegreerd worden. 

Service

Na de installatie schakelen we over naar een volgende fase: die van een flexibele service en onderhoud. Onze installaties zijn duurzaam maar een regelmatige check-up van de installatie blijft belangrijk.  

Met een onderhoudscontract op maat voeren onze onderhoudstechniekers het preventief onderhoud uit op uw installaties. Ook nemen wij alle wettelijke verplichtingen (lekteksten) voor onze rekening. De nodige attesten zijn steeds online opvraagbaar via ons klantenportaal.

Een team van gespecialiseerde service-koeltechniekers staat 24u/24u ter beschikking voor herstellingen bij klanten met een onderhoudscontract.

Previous slide
Next slide

Klantenportaal

Op kantoor, de werkvloer of onderweg? Met het online klantenportaal heeft u elk ogenblik toegang tot de actuele status van uw installaties. Zo bent u steeds up-to-date en kan u gepast reageren.

Logboek en inventaris. Compleet, op één plek.
Klik hieronder om uw logboek te consulteren.

Koeltechnisch gecertificeerd

ATS is koeltechnisch gecertificeerd in Vlaanderen, Brussel en Wallonië onder het registratienummer ENREF/00111.

Dit houdt in dat ATS er koelinstallaties (installaties met gefluoreerde broeikasgassen of ozonlaagafbrekende stoffen) mag installeren, repareren, onderhouden en uit dienst stellen. Onze techniekers beschikken hiervoor ook over een persoonlijk koeltechnisch certificaat.

Interesse in industriële koeling of airconditioningsinstallaties?

Previous slide
Next slide

Gerelateerde projecten

De expert in koeltechniek

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?