Ergonomische tilhulpen

Efficiënter tillen met ergonomische hefoplossingen

Dochterbedrijf Logitrans Belgium is een ervaren distributeur van een totaalpakket ergonomische hef- en transportwerktuigen. U kan hen voornamelijk terugvinden in industriële omgevingen, waar de klant met raad en daad wordt bijstaan om de beste oplossing te vinden voor hun ergonomische uitdaging.

Ontdek het uitgebreide gamma

Of u nu een oplossing zoekt voor het manipuleren van dozen, zakken, platen, palletten of zelfs vaten of rollen. Logitrans Handling biedt voor elk probleem een oplossing op maat. 

Op hun website vindt u het uitgebreide gamma en allerlei toepassingen terug. Wil u liever een product uittesten, dan kan dit in hun uitgebouwde demoruimte in Drongen.

Logitrans Handling staat voor

Logitrans flexibiliteit

Flexibiliteit

Enkel de beste oplossing voor de klant. Met deskundig advies trachten wij altijd de beste oplossing aan te bieden om uw uitdaging het hoofd te bieden. Logitrans is zeer bedreven in het aanbieden van oplossingen op maat, waardoor de beste oplossing vinden net dat tikkeltje gemakkelijker is. Flexibiliteit geldt ook voor de klant. Dankzij onze ergonomische heftoestellen kunnen de werknemers flexibeler ingezet worden!

Logitrans Efficiëntie

Efficiëntie

Het verbeteren van de efficiëntie bij de klant. Dit is een van de drijfveren voor Logitrans Handling. Een ergonomisch heftoestel verlicht in eerste instantie de belasting van de werknemers. Daarnaast dienen deze ergonomische hefoplossingen vooral bij te dragen aan de efficiëntie van de bedrijfsprocessen. Zo zeggen wij met trots dat wij hefoplossingen aanbieden die opbrengen!

Logitrans gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid

Een ergonomische hefoplossing moet uiteraard een probleem oplossen en geen andere problemen veroorzaken. Daarom kiest Logitrans steevast voor heftoestellen die uitermate gebruiksvriendelijk zijn. Indien gewenst zorgt Logitrans zelfs voor een opleiding voor de gebruikers bij installatie of levering van de ergonomische hefoplossing. 

Interesse in ergonomische hefoplossingen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een bezoek aan de demoruimte.

Merken

Relevante projecten

Ergonomische tilhulpen worden aangeboden door

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?