Material Handling

Interne transportsystemen

Bij ATS Groep kan u terecht voor ontwerp en productie van alle soorten interne transportsystemen afgestemd op uw eisen. 

Onze installaties zijn te verkrijgen in geschilderd plaatstaal, RVS of gegalvaniseerd.

Met meer dan 50 jaar ervaring op vlak van intern transport en material handling bieden we met onze knowhow sleutel-op-de-deur oplossingen in diverse industrieën zoals automobiel, dranken, chemie, voeding, kartonnage, staal, distributie, …

Conveyors rollenbanen transportsystemen ATS Groep Marganne

Vele mogelijke oplossingen

We bieden zowel oplossingen voor eenvoudige problemen op vlak van intern transport tot zeer complexe manipulatieprojecten

Alle projecten worden in eigen huis gerealiseerd met een team van ervaren technici en ingenieurs. Doordachte ontwerpen, ontwikkeld met zin voor perfectie, die volledig aansluiten op de noden van de klant.  

Totaaloplossingen op maat, inclusief ontwerp, coördinatie en installatie.

Hierbij een greep uit de vele mogelijkheden:

ATS Automatisering interne transportsystemen conveyors

Automatisering

We verzorgen de volledige lijnsturing, tracking & tracing, PLC- en PC-netwerken. Een team van meer dan 50 ingenieurs staat in voor de volledige softwareontwikkeling met een snelle en efficiënte aanpak.

Als supervisie implementeren wij zowel standaard pakketten als specifieke software op maat, afhankelijk van de toepassing en de eisen.

De mogelijkheden voor interne transportsystemen zijn eindeloos.

Contacteer ons voor een vrijblijvend advies

Montage, onderhoud en service

Montage, onderhoud en herstellingen worden uitgevoerd door onze eigen technische diensten. Onderhoudscontracten op maat, snelle interventies, 24u op 24u-service en jaarlijks onderhoud van uw installaties. 

Naast het ontwerpen en bouwen van installaties, zorgen wij ook voor de opleiding van uw medewerkers, elektriciens en verantwoordelijken voor de software.

Previous
Next

Interne transportsystemen gerealiseerd door

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?