HVAC-installatie

Sterke installatiebedrijven vormen sterke HVAC-pijler

Om gebouwen, residentieel of industrieel, future proof te maken, moeten ze in de eerste plaats duurzaam zijn. Het doet het belang van HVAC-technieken stijgen, maar ook de complexiteit en nood aan automatisering neemt door deze evolutie enorm toe. Om die reden heeft ATS Groep een volwaardige HVAC-pijler uitgebouwd om klanten over dit volledige luik van A tot Z te ontzorgen.

Verwarming

Onze HVAC-bedrijven plaatsen zowel verwarming in particuliere woningen als kantoren en industriële gebouwen. In een industriële- of kantooromgeving zijn de verwarmingsbronnen eveneens cv-ketels of warmtepompen. Die zijn een pak groter en vragen een heuse stookplaats. We verwarmen ruimtes met traditionele radiatoren of vloerverwarming, maar ook met stralingspanelen, luchtkanalen of klimaatplafonds.

In omgevingen waar men continu nood heeft aan zowel elektriciteit als warmte – zoals ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen, zwembaden,… – kan een warmtekrachtkoppeling, of WKK, een interessante oplossing zijn.

Ventilatie

Ventilatie zorgt voor het vernieuwen van de lucht aanwezig in een ruimte. Een hoeveelheid nieuwe buitenlucht wordt binnengebracht en een gelijke hoeveelheid oude lucht afgezogen.

We plaatsen kleine, grote en zeer grote luchtgroepen voor allerhande toepassingen, in kantoren, scholen en ziekenhuizen en andere gebouwen. 

Tegenwoordig is ventilatie en verversen van de binnenlucht een hot item. Onze adviseurs kunnen u met raad en daad bijstaan in het adviseren van de meest duurzame oplossing.

Air Conditioning

Ook wat comfortkoeling betreft zijn we een ervaren partner. Het conditioneren van een ruimte is vandaag de dag geëvolueerd tot het verzorgen van de juiste temperatuur én vochtigheid, zowel in de zomer als in de winter. 

We plaatsen airconditioningunits. Via een buiten- en een binnenunit worden met behulp van koelleidingen ruimtes gekoeld tot een comfortabele temperatuur. Vandaag de dag wordt die technologie van de koelcyclus ook gebruikt in de warmtepomp, één van de verwarmingsbronnen van de toekomst.

Onze bedrijven zijn als koeltechnisch bedrijf gecertificeerd en verzorgen de bijbehorende koelmiddelenboekhouding.

Sanitair

Ook staan we in voor alle sanitaire werken: leidingen, watervoorzieningen voor douche, wc, lavabo, … tot juist gedimensioneerde afvoeren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Verder installeren we ook pompen, filters en waterontharders.

ATS Groep Daikin Super Dealer

Comfortkoeling

Uw kantoor, bedrijfsruimte, woning, … moet het hele jaar door aangenaam aanvoelen, of dat nu gebeurt met een koel briesje in de zomer of een behaaglijke warmte in de winter. Wij zijn Daikin Super Dealer en je kan bij ons dan ook terecht voor levering, installatie en onderhoud van alle Daikin toestellen.

Logboekportaal

Voor onze klanten centraliseren en digitaliseren we alle informatie rond koelinstallaties in een logboek voor onze klanten. 

Klik hieronder om uw logboek te consulteren.

Grote of kleine vragen naar verwarming, ventilatie, koeling of sanitair?

Wij zijn gespecialiseerd in het brengen van duurzame oplossingen op maat.

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?