Danfoss

Partnership ATS Groep & Danfoss

ATS Groep en Danfoss werken intensief samen en dit zowel op het vlak van sales als op het vlak van technische ondersteuning.

Onze eigen medewerkers voorzien technisch-commerciële ondersteuning van het volledige Danfoss productengamma.

Danfoss

ATS Groep & Danfoss: een partnership met een absolute meerwaarde!

Servicevragen

Voor alle servicevragen omtrent Danfoss producten kunt u rechtstreeks bij ATS Groep terecht. Eigen ATS-medewerkers beschikken over de nodige opleiding en knowhow om onmiddellijk support te kunnen geven.

Projectondersteuning

De ATS-medewerkers staan ook in voor de projectondersteuning bij integratie van Danfoss-producten in projecten.

Grote stock

Met een geautomatiseerd magazijn van meer dan 7.000 m², heeft ATS Groep steeds een grote stock Danfoss producten op voorraad.

Engineering service

Bent u op zoek naar een turnkey partner voor de integratie van Danfoss-projecten in uw project? Reken op de engineering service van ATS Groep!

Danfoss

Onze reis naar Engineering Tomorrow begon op 1 september 1933, toen Mads Clausen Danfoss oprichtte in de boerderij van zijn ouders in Nordborg, Denemarken. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot één van ‘s werelds meest toonaangevende leveranciers van innovatieve en energie-efficiënte oplossingen.

Gedreven door het potentieel van een geëlektrificeerde samenleving en gevoed door de mogelijkheden van digitaal te gaan, ontwikkelt Danfoss technologie die de wereld helpt om veel meer uit minder te halen. Met de belofte van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie diepgeworteld in ons DNA, leveren wij een uitgebreide reeks producten en oplossingen in onze bedrijfssegmenten Danfoss Climate Solutions, Danfoss Drives en Danfoss Power Solutions.

Danfoss Drives

Danfoss Drives

Danfoss Drives is al ruim 50 jaar wereldwijd toonaangevend op het gebied van snelheidsregeling van elektromotoren door middel van frequentieregelaars. Daarnaast richt Danfoss zich ook volledig op de energietransitie door het ontwikkelen en produceren van “power converters” die toegepast worden bij het omzetten van energie uit bijv. windmolens, zonnepanelen, accu’s en waterstof.

Door voortdurende innovatie, maar ook door samenwerking met ATS bouwen we aan een koolstofarme toekomst. Frequentieregelaars zijn bij uitstek geschikt om het toerental van elektromotoren te regelen, om die af te stemmen op de benodigde belasting. Zelfs kleine wijzigingen in het motortoerental kunnen leiden tot een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik.

4c_VLT_VACON_Products_AC_Drives

Productgamma van 0,18 kW tot 5,3 MW

De VLT® en VACON® frequentieregelaars van Danfoss zijn leverbaar in een breed vermogensbereik (van 0,18 kW tot wel 5,3 MW) en geschikt voor uiteenlopende industrieën. Naast luchtgekoelde frequentieregelaars levert Danfoss ook vloeistof gekoelde en Medium Voltage drives. De Danfoss frequentieregelaars zijn motoronafhankelijk en te combineren met ieder type PLC of veldbus. MyDrive® Portfolio (Google Play/Apple Store) biedt een eenvoudig overzicht van alle drives en toepassingen.

Life cycle diensten Danfoss

DrivePro® Life Cycle diensten

Samen met ATS en met behulp van DrivePro® diensten haalt u het meeste uit uw systemen. Deze diensten bieden meer dan alleen foutopsporing, onderhoud, reparatie en vervanging. Ze verbeteren ook proactief de productiviteit, prestaties en bedrijfstijd.

tools Danfoss

Alle tools op één plek - MyDrive® Suite

Download de Danfoss Drives softwaretools en neem maatregelen om uw Danfoss frequentieregelaars gedurende hun levensduur te ondersteunen. Met MyDrive® Suite kunt u eenvoudig de tool vinden die het beste bij uw behoeften past, of het nu gaat om configuratie en onderhoud, prestatietests, selectie en dimensionering, of de personalisatie van uw frequentieregelaar.

Ervaring Danfoss

Ervaring in uw toepassingsgebied

Specifieke toepassingsgerichte oplossingen en diensten voor uw sector. Danfoss Drives stelt u het meeste uitgebreide programma van frequentieregelaars voor uw specifieke toepassing voor. U heeft een project voor een specifieke toepassing die ondersteuning op maat vereist? Neem dan contact op met ons team.

Energie-efficiëntie Danfoss

Energiebesparende maatregelen

De energieprijzen stijgen tot ongekende hoogten. Het is tijd om energiebesparende maatregelen te herzien om de kosten zoveel mogelijk in de hand te houden. 

Ready for innovation?

Benieuwd wat ATS Groep voor uw bedrijf kan betekenen?