Palletwisselaars

Palletwisselaars

palletwisselaar - Efficiënt palletten omstapelen

Waarom investeren in een palletomstapelaar?

U heeft veel beschadigde palletten? U kiest ervoor om geen houten palletten meer in de productie toe te laten? Dan is een investering in een palletomstapelaar voor u de beste keuze!

 

Meer informatie aanvragen over palletwisselaars

 

pallet exchanger palletwisselaar

 

Waarom voor ATS kiezen?

Snelle service

U heeft een palletwisselaar met een technisch defect? Dan wilt u toch zo snel mogelijk geholpen worden! Onze bekwame techniekers zijn steeds paraat om eventuele problemen snel op te lossen.

 

Kwaliteit op uw maat

U kiest bij ons voor meer dan 30 jaar ervaring in de productie van kwalitatieve palletwisselaars.  Door deze berg aan ervaring reiken wij u de beste oplossing aan voor uw palletwisselprobleem.

 

Veiligheid primeert

Al onze palletwisselaars voldoen aan alle strenge veiligheidsvereisten van vandaag. Door het veiligheidshekwerk en optionele fotocel kan niemand verwond worden door de machine.

 

Flexibele huurmogelijkheden

Heeft u slechts tijdelijk nood aan een palletwisselaar? Of wilt u het budget over een aantal jaar kunnen spreiden? Informeer dan zeker naar onze flexibele huurmogelijkheden!

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.