Luminus

Sinds 24 april 2015 maakt ATS Groep deel uit van de Groep Luminus.

Dit partnership biedt ons de kans samen te werken met een sterke groep met een uitgesproken ambitie die dezelfde visie deelt en die eveneens hoge eisen stelt op het vlak van energieoplossingen en kwaliteit van de dienstverlening.

Samen met haar dochterondernemingen wil de Groep Luminus de eerste energiepartner zijn, door vooruitgang en comfort te bieden aan al haar klanten, dankzij haar 5-sterrenservice, haar innoverende en duurzame oplossingen, de wereldwijde expertise van EDF en haar sterke lokale verankering. 

Om bij te dragen aan de strijd tegen de klimaatverandering, helpen we vandaag onze klanten (particulieren, bedrijven en overheden) om hun CO2-voetafdruk te verkleinen en hun energieverbruik te verminderen.

Daartoe ontwikkelen we innovatieve oplossingen op het vlak van energie-efficiëntie.

Luminus, eerste challenger op de Belgische energiemarkt, is eveneens een belangrijke producent van hernieuwbare elektriciteit.

De Groep is nummer 1 op het vlak van waterkracht en onshore windenergie, en speelt een belangrijke rol in de bevoorradingszekerheid van het land door de exploitatie van een breed gamma van elektriciteitscentrales op gas.

Met een geïnstalleerd vermogen van 2.008 MW eind 2016 vertegenwoordigt de Groep Luminus ongeveer 10% van het totale geïnstalleerde vermogen in België.

Onder het merk Luminus verkoopt het bedrijf elektriciteit, gas en energiediensten van de hoogste kwaliteit aan 2 miljoen residentiële en professionele klanten, hetgeen overeenstemt met een marktaandeel van ongeveer 20%.

#samenmakenwehetverschil

Meer informatie is beschikbaar op www.luminus.be.