Material Handling

Material Handling

Zoekt u een ervaren partner op het vlak van intern transport en material handling? Dan bent u bij ATS Groep aan het goede adres. Wij hebben namelijk meer dan 50 jaar ervaring in deze materie en bieden kant-en-klare oplossingen voor bedrijven in onder meer de automobiel-, dranken-, chemie-, voedings-, papier-, staal- en distributiebranche. Voor eenvoudige vragen over intern transport tot complexe problemen op vlak van manipulatieprojecten; onze experts staan steeds tot uw dienst.

Conveyors

Conveyors

Marganne ontwerpt alle soorten transportsystemen afgestemd op de eisen van de klant. Van standaardsystemen naar totaaloplossingen op maat.
Lees meer
Robotica

Robotica

ATS Groep heeft de nodige kennis en ervaring in huis om integrale roboticaprojecten (Fanuc, ABB, Kawasaki) snel en efficiënt tot een goed einde te brengen.
Lees meer
Heftoestellen

Heftoestellen

Logitrans Belgium levert u heftoestellen die de gebruiker een ergonomisch correcte werkdag verzekert.
Lees meer
Vacuümheffers

Vacuümheffers

Een vacuüm hefsysteem, ergonomisch én efficiënt! Goederen worden vandaag de dag nog te dikwijls manueel verplaatst. Operatoren verslepen zo nog dagelijks duizenden kilo'...
Lees meer
Palletwisselaars

Palletwisselaars

De palletwisselaar is de juiste oplossing voor het snel en ergonomisch omstapelen van een lading naar een nieuwe pallet.
Lees meer

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.