Industriële was- en drooginstallaties

Industriële was- en drooginstallaties

ATS Groep biedt u was- en droogoplossingen op maat, vervaardigd door Cretel.

Of u nu kratten, bakplaten, containers of andere producten moet schoonmaken, wij zoeken en vinden steeds de meest aangewezen oplossing.

 

Wij denken en werken klantengericht, luisteren actief naar uw vragen en zijn bereid precisiemaatwerk te leveren waar en wanneer nodig. Als u op ons een beroep doet, kunt u er vast op rekenen dat wij in partnerschap met u zelfs de meest complexe wasproblemen doelgericht aanpakken en oplossen. Dat heeft ons wereldwijd al vele tevreden klanten opgeleverd. Maar wat ons wellicht nog het meeste onderscheidt van vele collega’s in deze branche, is ons consequente streven naar klantentevredenheid bij iedere individuele levering en uiteraard ook – en vooral – in de vele jaren erna.

 

Al onze installaties zijn CE gemarkeerd, in overeenstemming met de toepasselijke Europese richtlijnen. We hanteren hiertoe voor ontwerp & constructie, de relevante Europese normen.

 

Tijdens de engineering van constructies proberen wij altijd de operationele kosten te drukken, meer bepaald door het water-, energie-, en chemieverbruik te beperken.

 

Tot de belangrijkste karakteristieken van de afblaas- en droogsystemen die wij gebruiken, behoren het laag opgenomen vermogen en het gebruik van luchtmessen met directe aansluiting op de hoogdrukventilator.

 

Alle machines zijn voorzien van een sturing via dialoogvensters, controleschermen en eventuele foutmeldingen voor de essentiële HACCP-parameters.

 

 

Op aanvraag bezorgen wij u referenties voor tal van toepassingen en sectoren: 

 

  • Voedingsindustrie: dranken, vis, vlees, zuivel, groenten, chocolade, bereide maaltijden…
  • Zorgsector: ziekenhuizen, rusthuizen, …
  • Plantenkwekerijen 
  • ...

www.cretel.be
 

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.