Heftoestellen

Heftoestellen

Ergonomische heftoestellen - Een ergonomisch correcte werkdag!

Logitrans Belgium, dochteronderneming van ATS Groep, levert u heftoestellen die de gebruiker een ergonomisch correcte werkdag verzekert. De Logitranstoestellen zijn zo ontworpen zodat ze aanpasbaar zijn aan de individuele gebruiker en toepassingen. Hierbij focussen wij op Kwaliteit, Flexibiliteit en prestaties. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment ergonomische heftoestellen van Logitrans.

 

Hoogheffende palletwagen

 Uiterst flexibel en efficient. Deze hoogheffende palletwagen combineert de voordelen van een vaste heftafel met die van een palletwagen. Laat uw pallet tot op ergonomische hefhoogte komen.

  

Het design voorkomt arbeidsongevallen en belasting voor de gebruiker - Logitrans focust op veiligheid en ergonomische werkomstandigheden. Voorbeeld: de ergonomisch correcte vorm van het handvat verzekert een relaxte greep voor de gebruiker.

 

Deze uitvoering is beschikbaar in elektrische en manuele uitvoering en in gelakte en roestvaste uitvoering.  

 

Meer informatie aanvragen over hoogheffende palletwagens 

 

 

 

Logitilt palletboxkantelaar

 

Met Logitilt is het mogelijk om kratten en boxen op een verantwoorde manier te laten ledigen. De operator hoeft niet meer onnodig over de rand van de box te hangen om aan de bodem van de box te geraken. Met Logitilt wordt uw box simpelweg 90° gekanteld. Uw werknemer kan zo, staand of zittend, de bodem van de box bereiken! De operator past de werkhoogte gemakkelijk aan zichzelf aan.

 

Meer informatie aanvragen over de logitilt

 

 

 

Stapelaar Logiflex

 

De Logiflex heeft zijn naam niet gestolen. Met deze stapelaar kan u alle types palletten, vaten,... stapelen, heffen, transporteren en manipuleren.

Dit gebruiksvriendelijke én flexibele toestel is beschikbaar in alle maten en gewichten. Met of zonder spreidstandpoten, met hoge óf iets lagere hefhoogte, u kan dit toestel in zeer diverse en aangepaste uitvoeringen verkrijgen.

 

Meer informatie aanvragen over stapelaars

 

 

 

Transpallet

 

Met de transpalletten van Logitrans verhoogt u de flexibiliteit en efficiëntie in uw werkplaatsen. Verplaats palletten van verschillende afmetingen op een simpele en geluidloze manier in uw productieruimtes of stockageruimtes.

 

Vermijdt beschadiging aan de omgeving, palletten en goederen door het elegante design met afgeronde hoeken van deze transpalletten.

 

Meer informatie aanvragen over transpalletten

 

 

Rotator

 

De rotator is uitermate geschikt voor het roteren en kantelen van boxen en diverse items. Dit maakt het mogelijk om goederen en objecten te heffen, te keren én te transporteren.

 

Meer informatie aanvragen over de rotator

 

 

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.