Danfoss Power Quality

Danfoss Power Quality

Het Danfoss VLT® Advanced Active Filter AAF 006 is een flexibele en aanpasbare oplossing voor gecentraliseerde of gedecentraliseerde mitigatie van harmonischen.

Het VLT® Advanced Actieve Filter AAF 006 is perfect geschikt voor industriële automatisering, toepassingen met hoge dynamica en veiligheidsinstallaties.

Danfoss Advanced Active Filters kunnen compensatie bieden voor individuele VLT® frequentieregelaars of worden geïnstalleerd als een compacte, stand-alone oplossing op een gezamenlijk koppelpunt om gelijktijdig diverse belastingen te compenseren.

Hierdoor zorgt het filter voor een optimale harmonische onderdrukking, ongeacht het aantal belastingen en hun individuele belasting profiel.

Bovendien corrigeert het actieve filter de arbeidsfactor en brengt hij de fasebelasting in balans, zodat de energie optimaal benut wordt.

Dit verbetert het systeemrendement en vergroot de robuustheid van het net om stilstanden te vermijden.

De unit voldoet standaard aan IP21/Nema 1 beschermingsvereisten. IP54/Nema12 is optioneel beschikbaar.

Klik hier voor meer info.
 

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.