Conveyors

Conveyors

Intern transport op uw maat

Bij ATS Groep kan u terecht voor ontwerp en productie van alle soorten interne transportsystemen afgestemd op uw eisen. Wij transporteren de meest uiteenlopende producten in verschillende industrieën zoals automobiel, dranken, chemie, voeding, kartonnage, staal, distributie, … Onze installaties zijn te verkrijgen in geschilderd plaatstaal, RVS of gegalvaniseerd.

Waarom kiezen voor ATS Groep?

 

Montage, service en opleidingen

De montage, het onderhoud en service na verkoop wordt door onze eigen technische diensten verzorgd. Servicecontracten op maat, snelle interventies, telelink service, jaarlijks onderhoud van installaties.
Naast het ontwerpen en bouwen van installaties zorgen wij ook voor de opleiding van uw medewerkers, monteurs, elektriciens en verantwoordelijke voor software.

 

Team van uitstekende ingenieurs

Onze ingenieurs en technici voelen zich thuis in de productie en automatiseringswereld. Zij vormen een team dat een snelle en efficiënte aanpak van uw projecten op elk niveau garandeert. Marganne realiseert totaaloplossingen op maat, inclusief ontwerp, coördinatie en installatie van de binnen-en buitenlandse projecten.

 

Automatisering

Volledige lijnsturing, tracking & tracing, PLC- en PC- netwerken…. Via het partnership met ATS Groep beschikken wij over meer dan 40 software ingenieurs die steeds up-to-date zijn met de recentste ontwikkelingen en ervaring in verschillende domeinen. Als supervisie implementeren wij zowel standaard pakketten als specifieke software op maat, afhankelijk van de toepassingen en eisen. 

 

Meer informatie aanvragen over interne transportsystemen

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.