Hoger & Universitair Onderwijs (Bachelors & Masters)

1. Bedrijfsbezoeken op maat:

Op aanvraag organiseren we een aangepast bedrijfsbezoek voor uw studenten. We laten specialisten aan het woord, behandelen die thema’s die voor jullie interessant zijn, een project van A tot Z, gaan dieper in op het opleidingstraject en het groeipad die schoolverlaters volgen bij een eventuele aanwerving, …. U vraagt, wij draaien. Via een voorafgaand gesprek bepalen we welk programma uw studenten krijgen tijdens het bezoek.

2. Vakantiejobs:

ATS biedt vakantiejobs aan voor studenten die een technische opleiding volgen. Sollicitaties voor een vakantiejob kunnen aangevraagd worden via info@atsgroep.be t.a.v. Hendrik Aelbrecht.

3. Stage – Thesisonderwerpen:

Elke student wil een boeiende en leerrijke stage en elk bedrijf wil een gemotiveerde stagiair. Enkel op die manier wordt dit een periode die voor beide partijen interessant is. Om de stagiair / thesis-student dit te kunnen bieden, is het aantal studenten die hiervoor in aanmerking komen beperkt. We garanderen op onze beurt wel een unieke stage-ervaring of thesisonderwerp waardoor dit een mooie referentie op elk CV is.

Procedure: hoe gaan we nu te werk?

  • De stage-opdrachten en thesis-onderwerpen voor het academiejaar 2019-2020 worden gepubliceerd op 29 april 2019 op de nieuwspagina van deze website. (Voor het academiejaar 2018-2019 is er geen plaats meer beschikbaar)
  • De kandidaturen voor de thesis of stage kunnen ingediend worden vóór 24 mei 2019. Nadien volgt een gesprek met de stage-of thesisbegeleider.
  • Vóór de zomer van 2019 is bekend wie in het academiejaar 2019-2020 een stage/thesis volgt bij ATS Groep.